Kryolan dual finish mirror boz fondöten kullanılırken nelere dikkat edilmeli?

Cilt üzerindeki sivilce, siyah nokta, renk bozuklukları gibi problemleri kapatmak için en çok kullanılan dermokozmetik malzeme olan fondöten, bebeksi bir cilt ve porselen bir görünüm elde edebilmek için son derece kaliteli olmalıdır. Ucuz, kalitesiz fondötenler doğal olmayan, aşırı parlak ve renkli bir görüntü verirken, kaliteli fondötenler cilt rengine çok yakın sonuçlar elde edilmesini sağlar. Kryolan, profesyonel makyaj malzemeleri üreten tanınmış ve bilinen bir şirkettir. Fondöten alanındaki en son ürünü olan Kryolan dual finish mirror boz fondöten ise, alınabilecek en kaliteli fondötenlerden biridir.Kryolan fondöten kullanımı, fondöten kullanırken nelere dikkat edilmeli, kryolan dual finish mirror box fondöten

Özellikle porselen makyaj tercih edenlerin seveceği bir ürün olan Kryolan dual finish mirror boz fondöten, diğer compact pudralar gibi bir süre sonra yaşlı bir görünüm vermez. Porselen bir görüntü sağlar. Diğer fondötenlerden farklı olarak, ıslak ve kuru kullanılabilir. Islak uygulandığında (yani fondöten süngeri ıslatılarak kullanıldığında) daha derin renkler elde edilir. Her ton ve renge uygun olarak bulunabilecek olan bu ürün, sabun ve su ile dahi zahmetsizce temizlenebilir.

Kryolan dual finish mirror boz fondöten uygularken, önce cilt türünüz ve renginize uygun ürünü seçiniz. Uygulamadan önce, yine cilt türünüze uygun bir krem ile cildinizi temizleyiniz. Kuruduktan sonra, bu kez yine cildinize uygun bir nemlendirici kullanınız. Bu iki ipucu, fondötenin daha rahat uygulanmasını sağlayacak ve daha kalıcı olmasına neden olacaktır. Uygularken fondöten süngerini veya parmak uçlarınızı tercih edebilirsiniz. Parmak uçları ile kullanım, daha doğal bir görünüm verirken, sünger ile kullanım daha dolgun renkler elde etmenizi sağlar. Fondöteni alın, burun, yanak ve çenenize nokta nokta sürmeniz gerekir. Mümkün olduğunca az miktarlar kullanmaya çalışın. Aksi durumda, donuk bir maske görüntüsü elde edebilirsiniz. Sürerken, ortadan başlayıp kenarlara doğru ilerleyin. Göz kapaklarınızı ve gözünüzün alt kısmını unutmayın, en çok atlanan bölgeler buralarıdır. Arzu ederseniz, işlem sonunda nemli bir sünger ile fondöten sürdüğünüz bölgelerin üzerinden geçebilirsiniz. Diğer bir makyaja geçmeden önce muhakkak fondötenin kurumasını bekleyin. Gerekirse ek bir kapatıcı kullanın.

Etkin Psikolojik Dinlemenin Yararları

İnsanların çoğu duygularını bastırarak unutacaklarını ya da kurtulacaklarını düşünürler. Oysa duygular, ifade edilmeden yok olmazlar. Etkin psikolojik dinlemede kişinin duyguları ve özü dinlendiği için anne-baba ve çocuğa sağladığı yararlar şöyle sıralanabilir.etkin fiziki dinlemenin yararları, etkin fiziki dinleme nedir, etkin fiziki dinleme nasıldırAnne ve babasının kendisini dinlediğini doğru olarak anladığını gören çocuk kabul edildiğini, kendisine değer verildiğini ve sevildiğini hisseder. Bu durum çocuğun, anne-babasına karşı yakınlık duymasını ve sevgi ile karşılık vermesini sağlar. Anne babalar da çocuklarına daha sıcak ve yakın duygular beslemeye başlarlar. Etkin psikolojik dinlemeyi kullanan anne-babalar çocuklarına karşı saygı ve derin bir sevgi duyduklarını keşfederler. Böylece anne-baba ve çocuk arasında sıcak bir ilişki gelişir.

Çocukların duygularını keşfetmesine tam olarak açıklamasına ve örtük anlamaların ortaya çıkmasına imkan sağlar.

Çocukların olumsuz duygularından korkmamalarını sağlar.

Çocukların olumsuz duygularından dolayı utanmalarını dilerini suçlu hissetmelerini engeller.

Çocuk sorununu ilk baştaki kadar gömemeye başlar. Olumsuz duygularının davranışlarına önemli maşını engeller. İletişimde savunuculuğu azaltır. Yansı5. Etkin psikolojik dinleme, gerçek soruna ulaşmayı kolaylaştırır. Yetişkinler gibi çocuklar da çoğu zaman sorunlarını açıkça dile getiremezler. Oysa çocuğunu etkin dinleyen anne-baba çocuğun mesajının altında yatan gerçek soruna inebilir.

Etkin psikolojik dinleme, ocukların sorunlarını çözümlemelerini kolaylaştırır. İnsanlar birbirlerine sık sık “Sana içimi dökmek istiyorum.”, “Seninle konuşmaya ihtiyacım var.” “Sorunumu seninle paylaşmak istiyorum.” derler. Çünkü insanlar sorunları hakkında konuştukları ve onları bir yakınları ile paylaştıkları zaman daha kolay çözümleyebilirler.

Etkin psikolojik dinleme sonucunda  kendi sorununu kendisinin çözümlediğini örmek anne-babanın çocuğunun sorunlarını çözme yeteneğine güven duymasını sağlar. Anne-baba soruna çözüm bulmak zorunda olmadığı için onlar da rahatlar.

Etkin psikolojik dinleme, çocuğa güven iletir. Çocuğun bağımsız, kendi sorumluluğunun bilincini taşıyan, kendi kendini yönetebilen bağımsız bir kişilik yapısı geliştirmesine yardımcı olur.

Etkin psikolojik dinleme çocukları da anne-babalarını dinlemeye daha istekli hale getirir. Çünkü çocuklarının kendilerini dinlemediğinden yakınan anne-babalar aslında çocuklarına dinleme konusunda iyi model olmayan anne-babalardır.